NOW: Malmö

Nu är jag i Malmö! Tog tåget hit i förmiddan med mamma. Sen kom vi fram och vi gick till lägenheten som vi har lånat från nåra som vi känner. Det ör en etta men de funkar! Sen drog vi ut direkt till centrum, alltså det är sjukt fint här! Vi åt på jensen, supergott. Haha, vi satt rätt så nära två andra tanter. lite snack blev det med dem ja ;) Sen gick vi runt och kollade in allt. Sen gick vi vidare till hamnen. Den var helt otrolig!  Det fanns massor av snygga byggnader där. Det kändes som att vi kom till framtiden. Jag blir inte förvånad om jag flyttar dit sen, eller föressten, de ska jag nog inte göra. Haha men hamnen var jätte mysig. vi köpte glass och satt vid vattnet. Vi har också gått skit mycket, det värker verkligen i mina skooor! Mwn det har varit supernice med mami ♥



så vackert!



(går inte o vända ) men skitsnyggt, eller huur?

Juste, imorgon drar mamma och jag till Köpenhamn. Det kommer bli asnice! Vi tar tåget och sen kommer vi hem på kvällen. Och dagen kommer att innebära massa shopping och sånt kul!♥




Sommaaaaar hääääär nu!

Hejsan! ;)
Äntligen, det e fint väder här! :D Jag har varit ute o solat mycket idag, lite mer brunare har man kanske blivit. Ska passa på att vara ute idag, hela dagen. ;) Skulle bara blogga snabbt o säga att blogg uppdaterningen är inte på topp men när skolan har börjat då kör jag o Alice på. Det har vi bestämt. Bloggar mer sen, puss!

 
Gammal bild från när Kajsa och jag fotade.

Bröllop nyss!

Hejsan! ;)

Jag var på en bröllop nyss, det var min mammas kompis som gifte sej. Det var jätte fint bröllop. Mamma o pappa är med på efterfesten, men jag o syrran är inte med så mormor o morfar kom hit. Ska snart fika tror jag. Men jag lägger in några bilder på mej.

 

Bloggar mer senare, puss!

Mysig dag

Idag åkte vi in till stan, vi åt och sånt. Och sen blev det en dag i stranden, och det var faktis fint väder! Vilket va jätte skönt. Och så badade jag för första gången i veckan. Badade med kläder för tog inte med mig bikinisar. Shit vilka fina vågor det var. Dem slår ju ner mig haha. Men sen var jag med några kompisar hela kvällen och så. Det var super härligt.




Boktips: Beautiful dead

Hey!
Det var länge sen jag la in tips i bloggen. Nu är det dags, så jag lägger in en tips o det en bok som jag har lånat av kajsa. Den heter "Beautiful dead". Den var spännande o bra men speciell typ. Den handlar om: I Darinas skola Ellerton High, hände det fyra dödsfall på mindre ett år. Jonas, Arizona, Summer, Phoenix är fyra unga männiksor. I staden så sprider oron: Varför? En av dem som dog var Darinas pojkvän. Darina märker konstiga o senare märker hon att de är inte döda. Hon får en uppdrag: De döda har återvänt till de levande o ett år har de på sig. Deras tid är på väg att försvinna o Darina ska hjälpa dem men med vad?

Den får betygen 4 av 5! ;) Det finns i fyra delar o den är första. Skulle vilja läsa de andra också. Slänger in en bild på boken o mej, det är en snabbt taget så inte så noga på hur jag ser ut.




True Blood

Hejsan! ;)
Jag sitter vid datorn, just nu men ska snart dra ut en stund. Även om vädret är sådär. :S
Igår kväll så såg jag på True Blood, min mamma o pappa hade fått hem säsong ett. Jag började titta på en avsnitt o den var helt okej, spännande i alla fall.


Så den kommer jag nog att titta lite på o ta det lugnt. Bloggar mycket mer sen! Puss

Danmark

Tänkte berätta om min dag! Idag åkte vi till Helsingborg. Det är skitfint där, men sen tog vi färjan över till Damark. Till staden Helsingör. Färjan tog bara 20 min, det var skönt. Men sen där så gick vi runt lite. Altt var rätt så gammalt och de fanns knappt några bra butiker, haha. Men så hittade jag hm men den va sämst. Men det var ändå supertrevligt, mysiga små gator. Och vi åt och fikade, jätte gott! Sen drog vi till Sverige igen. Nästa veckan kommer jag kanske åka till Danmark igen, får se.
ni får bara en bild, det tar så himla lång tid att ladda upp :/




Vad ska vi blogga om?

Hejsan! ;)
Idag tar jag lugnt bara, typ. Har varit ute o sptungit, duschat o lagat mat. Så nu sitter jag vid datorn en stund pratar med några på msn o kollar runt.

Vet, att bloggen är ganska tråkigt nu med samma saker hela tiden. Men ska försöka blogga om andra olika saker också. Så det blir roligare för er att läsa. :) Kommentera gärna vad ni vill att vi ska blogga om. Kör på bara! ;)



Är i husvagnen

Bloggar inte så ofta, jag vet. Men det är som det är. Dagarna har varit helt okej. Det var lite dåligt väder i början av veckan, men sen blev det fint! Jag ska vara här i halmstad till söndag, sen drar jag ner med tåget till Malmö. Där ska jag vara med mamma i några dagar, det kommer bli supermysigt. När jag kommer hem till Örebro, ska jag göra massa saker, det blir skitkul. Har ingen bild för jag tog aldrig med mig kameran, dumt av mig men aja. Puss.


Lilla jag idag

Hejsan!
Ska snart åka in till Norrköpnig, ska handla lite o sånt. Jag o min syster behöver hitta något present till pappa på hans födelsdag, han fyller snart år. ;) Hoppas att vi hittar något bra till honom. Innan jag drar, så lämnar jag in dagens outfits. Bjuder på två bilder o det får duga på lilla jag idag.





Linnen: Ullared
Jeans shorts: Gina Tricot
Fyra armband: Från massa olika ställe, som jag nt minns.

Jag, sääämst!

Jag har varit sämst på att blogga! :( Jag ska skärpa till mej o uppdatera bloggen fullt. Men hade inte lust igår o idag så var jag ute hela dagen typ. Jag har bakat kladdkaka på kvällen med min syster o det blev kanon. Skit gott! Jag ska sitta vid datorn en stund till o sen ska jag fixa mej. Sen blir det lägga mej i sängen o sociala i mobilen istället. ;)



nu är vi vid stranden och det är galet fin...

dsc09592 (MMS)

nu är vi vid stranden och det är galet fint! Tråkigt att jag inte Bloggar så mycket men så är det. Puss!


mot halmstad

Nu sitter jag i bilen och är snart framma i halmstad. Det kommer att bli supernice, ska vara där i en vecka. Och sen blir det nog Malmö och osv. Det regnar ute men sitter o äter choklad, hehe. Men så ni bara vet, updateringarna av mig kommer vara på botten i veckan. Tror jag. Hörs!

(Det blir ingen bild för det är sämst internet här )

/ Alice ♥

Förändrats sen 2011-04-19!

Hellu! Det är bara jag som bloggar nu för tiden. Men Alice är ju ute och åker runt i Sverige. Hon skulle till Halmstad, Danmark, Malmö o sånt. Hon kommer att resa i två veckor men hoppas att hon bloggar då och då. Men ni vet i alla fall varför om det är bara jag som bloggar mest.

Slänger in en bild som e på mina o Alices skor, det var när hon var hos mej. Det har förändrats mycket sen dess. Kan inte förstå, hur mycket som har hänt sen dess. Men det är bra saker i alla fall och några är dåliga.



Dagens outfits den 23 Juli!

Hejsan! ;)
Idag så har jag bara tagit det lugnt. Solat, läst en bok, ute gått o sånt. Men nu är jag ensam hemma med syrran. Mamma är på en fyrtioårs kalas och pappa jobbar. Så har spelat spel o sånt med syrran. Jag har blivit brun. :D Det är verkligen stor skillnad från innan men jag är inte jätte brun ändå.

Slänger in dagens outfits, har ganska enkla kläder o satte upp håret i en tofs. Har inte heller sminkat mej men vem bryr sej? :)



Magtröja: New Yorker
Jeans shorts: Gina Tricot

Bildbomb från 19 Juli del 2!

Hejsan! ;) Ute är det rätt så okej, men solen tittar ut ibland. Men det är bättre än regn. Idag ska jag ta det lugnt av att jag är hemma igen. Kanske ska städa mitt rum,vara ute o sånt. Men jag lägger ut en bildbomb med mej o Alice. Alice har mer o bättre bilder men det får duga. :D












Friday

Igår var dagen super nice, vi va i stan hela dagen och shoppa lite och sen åt vi mat o så där. Det var skittrevligt. Ska nog snart fixa lite mat och lisa är fortfarande här. Men sen ska vi typ softa lite och sen kommer säkert en kompis hit! ♥


Trött o allllt annat...

Nu är jag verkligen trött, har lagt mig sent o gått massa idag. Men Kajsa har coca cola hemma här så jag ska nog ta lite coca cola så jag piggas upp. :P Vill absoult inte lägga mej än. Ska sitta vid datorn t klockslaget antal xx.xx sen ska jag prata med Kajsa tills jag ska sova.

Som sagt så ska jag ta lite coca cola men innan så slänger jag in en bild från webben. Jag är väldigt trött o håret är lite konstig men vem bryr sig??? :)



Är i Örebro!

Hey!
Jag är i Örebro o har det skitbra ;D Har sovit över hos Alice i förra natt men nu ska jag sova hos Kajsa i två nätter sen ska jag hem. Imorgon så ska jag o Kajsa in t stan o träffa Lisa, Alice o Amanada. Hoppas att det blir fler så det blir roligare.

Jag e sååå dum som glömde min sladd till min dator så lånar Kajsas men problemet är ju att jag inte kan ladda upp ngt bild. :s Men Alice är såå gullig så hon skickade bild till mej. :D Det är från igår. Puss!




sämst uppdatering

Vi har inte bloggat för vi har gjort ganska mycket. Men det har varit en asskön dag men kameran följde inte med, aja. Julia sov ju här i natt. Så imorse fixade vi oss och sen drog vi till något skitkonstigt ställe. Haha..så vi gick till stan istället med några kompisar! vi gick runt lite bara. Men sen på eftermiddagen så kom lisa hit! Har inte träffat henne på 5 veckor typ :o Så lisa sover här i natt. Nu ikväll så har vi bara gått runt lite och hängt med Amanda, vi gjorde lite allt möjligt. Men det var supernice.



min lisa <3


bloggbyte




Den här tjejen bloggar om allt möjligt, om fotografering, om musik och om sitt liv. Besök hennes blogg!

www.hjjonsson.blogg.se
www.hjjonsson.blogg.se
www.hjjonsson.blogg.se


äntligen bildbomb! (del ett)

Nu är Julia här. Vi har gått ut och fotat massor. Sen ska vi dra till stan och möta upp en kompis. Ja, nu kommer en bildbomb!










Snart kommer julia

Jag ska bara blogga en snabbis nu för jag hinner inte rikigt skriva värsta inlägget nu. Men idag har jag bara städat och handlat massa saker och fixat med min tv i rummet. Och snart ska Julia komma hit, hon sover hos mig inatt. Då blir det säkert att åka till stan eller något sånt!




___

Hejsan! ;)
Kajsa har åkt hem idag. Men vi var ute och fotade idag. Det blev fina bilder ;) Jag visar dem i morgon. Imorgon så åker jag till Örebro o ska sova en natt hos Alice o två nätter hos Kajsa. Så jag kommer hem på fredag men jag bloggar såklart när jag är i Örebro.

Bjuder på en bild från idag i alla fall. :P Puss!


chill dag

Idag har jag bara dragit till stan och träffat nåra kompisar. Men det var supertråkigt väder, det regnade skitmycket. Aja, men så var det. Men det var ändå asnice. Vi gick runt lite och snackade och kolla i butiker, och sen drog vi till donken och träffade en till kompis! Vi satt där inne och snackade om allt möjligt. Jag tog min älsklings milkshake. Haha. Men sen drog jag hem och nu softar jag lite. Men snart kommer nog två kompisar hit! ♥




Regn här ju o.o

Heyyy!
Jag fattar inte att det kan vara så tråååkigt med regn ju. Som ni har försått så regnar det här, jag o Kajsa tänkte gå ut o fota. Men vi får fota inne ist o hoppas att det blir fina bilder. ;) Men nu ska jag dra o duscha. Bloggar sen med massa roliga saker. Puss!





ska snart sova

Har nyss kommit hem från bion! Kollade på den nya harry potter filmen. Ärligt så var den skitbra! Men jag satt typ och skakade vid slutet av filmen, haha :$ Men nu tänker jag inte skriva så mycket. Men imorn ska jag vara med lite kompisar och sen får vi se vad som händer. Puss.




"Jag skiter i vad de tycker"

När jag tänker ett år tillbaka, så kan jag inte förstå att jag kunde förändrats så mycket. Nu vågar jag otroligt mycket mer och bryr mej inte så mycket om vad andra tycker om mej liksom. Jag har börjat säga "Jag skiter i vad de tycker" och det tänker jag fortsätta med o köra mitt race.

Hur jag kan har förändrats så mycket, det är grund av att mina vänner har funnits där o gjort mej lycklig. De har fått mej se saker på annorlunda sätt. Jag tackar enormt mycket till mina vänner att de finns där o jag stöttar dem till en 110 procent.

Till alla där ute: Var med personer som gör dej glad och lyckligare. Det kommer finnas tider som känns jobbiga och det aldrig tar slut. Men en dag ser du tillbaka o uppskattar att du klarade igenom allt. Skit i vad andra tycker, DU är huvudrollen i ditt liv och bara DU kan styra hur det blir. 

  


say no to bullshit

Ta inte åt er skitsaker. Låt inte de dryga kommentarerna kränka ner er. För ord kan göra så hårt, de gör ont. Man blir osäker och självförtroendet sjunker ner till botten. Man tänker bara på de elaka orden. T.ex om sin klädstil eller om sitt hår. Man sitter och grubblar över hur man ska göra så att de andra ska bli nöjda. Och hur man ska lbi accepterad. Men det är så fel! Ingen ska behöva ändra på sig själv. Ingen ska behöva klä sig som alla andra! Det är vidrigt.. Var dig själv, ta inte åt dig dem kommentarerna. Visa dem att du inte ändrar för det, visa att du är mognare än dem osäkra som kommenterar skitsaker. Stå för dig själv och våga! Man ska få se ut exaxt hur man vill, och man ska helt enkelt vara sig själv. Be strong! 

 



Tidinställd o HP!

Hejsan!
Just nu så börjar Harry Potter filmen, jag o Kajsa sitter i biosalongen och väntar på det spännande avsluten. ;) Jag bloggar mer i kväll. Puss!




Nicki minaj ♥

Jag älskar hennes låtar, jag är helt beroende haha. Ärligt så började jag att lyssna på henne igår, men nicki minaj är helt grym! Jag får bara lust att dansa så fort jag hör hennes låtar. Och tummen upp för hennes musikvideos! Vet ni vad? Hon heter egentligen Onika Tanya Maraj. Namnet Nicki Minaj är bara ett artistnamn.








sätt på, vetja!


nytt i garderoben



Gina Tricot - (REA) 49:-

den här tröjan fick jag med  mig hem idag! ♥


nu ska jag dra till marieberg!

puss!




Kajsa här hos mej!

Hey! Jag sitter här med Kajsa, vi har super kul i alla fall. Vi sitter vid varsin dator o tittar på tv o har kul ihop. Imorgon smäller det. :D Klocka 18.00 då e det HP-TIME!! Så skit kul och jag o Kajsa längtar massor. Men vi ska gå runt i stan innan o hoppas att man hittar ngt då. ;)

Vi ska nog sitta en stund till sen hittar vi på ngt innan vi sover. :P Bjuder på en bild från i dag som ni kan vänta med tills imorgon när jag bloggar innan jag åker ;)





23.37

Dagen har bara varit jätte lugn, chillade bara här hemma. Men det behövdes! Imorgon ska jag nog dra till stan och så vill jag kolla på bio, måååste. Är såå himla sugen på att se harry potter, hehe. Men seriöst, jag måste seee den nu! Jag är inte någon harry potter, men har varit det. Nästan. Ja, förlängesen. 

Nästa vecka kommer att bli super bäst, men jag vet inte vad jag ska göra. Men jag känner på mig det ändå, kanske så kommer en kompis som jag inte har träffat på evigheter! Inte på flera veckor iallafall. Det ska bli super bäst!






lyssna..

Btw!! läs den hära bloggen, en sjukt grymt bra vän, hon bloggar inte så ofta men det är värt en klick!

http://itislydiia.blogg.se/


Borde egentligen göra ngt annat...

Hejsan! ;)

Igår har det varit dåligt bloggande :S an jag var borta efter fem för var på en fest hos min mammas kompis o jag hade inte lust att blogga liksom. Men nu ska jag köra igång verkligen o jag hoppas att Alice hänger med den underbara vägen. ;)

Kajsa är på väg hit nu o jag behöver fixa mej det lilla sista o städa mitt rum. Gaah, det måste jag göra. Men längtar till imorgon då e det dags för Harry Potter den allra sista delen. Jag fattar inte ett efter är det slut. Allt, det roliga tar det slut bara, så där typ.

Bild från någon dag sen, har typ tappat räkningen på dagarna. Men vem bryr sej?



Just some words

Vill bara beskriva mig själv lite. Jag är en glad chey som är spontan. Jag älskar att göra massor av saker och att testa nya saker! Jag älskar att lära känna nya människor. Jag älskar att vara ute och träffa folk, jag älskar att shoppa galet. Det är vad jag älskar. Det ska ingen komma och ändra på. Jag gör det jag vill och känner för. Jag är väldigt glad av mig. När något dåligt händer så gör jag bara det bästa av händelsen. Jag försöker att alltid se det positiva i saken. Och det funkar, och íbland inte. Men jag försöker alltid. Jag älskar att hitta på massa saker med kompisar, göra nya saker och inte bara göra det vanliga. Livet är faktiskt underbart. Jag kan få typ energikickar ibland, av ingeting. Jag får bara lust och springa runt och skrika, eller så bara ler jag dunderstort. Men det händer oftast på natten haha, jag är alltid på så bra humör innan jag ska sova. Jag får lust och börja dansa. Men om jag gör det så somnar jag super sent den natten. Men ändå, jag tycker inte om att sova tidigt. Jag känner att jag slösar av mitt liv då, jag vill vara med om så mycket så möjligt! Jag vet vad jag tycker om och vad jag inte tycker om. Så jag vet hur jag ska göra för att må toppen. Som sagt, livet är underbart! Men visst har livet sina nedgångar, men då försöker jag bara le och komma förbi det.

Jag mår som bäst när jag är med kompisar. Jag mår galet bra då. Jag mår bra av att se dem le och må bra. Då mår jag helt enkelt bra också. Jag får oftast engergikickar när jag är lycklig. Ah, när jag är med kompisar. Men visst är jag ju lycklig när jag inte är med kompisarna, men jag blir det mer med dem.

Just nu så mår jag galet bra, har världens bästa sommar framför mig! Det blir att åka runt lite i sverige, och så blir det massa planer med kompisar, ska nog åka ut till någon stad med kompisar och ha det galet bäst. Det var allt jag ville säga.




Next to you

Förlåt, jag älskar den.
Chris Brown - Next to you ft. Justin Bieber



En snabbis inlägg!

Idag så tänker jag ta det lugnt bara liksom. Men ska kanske träffa en vän lite senare ;) Ska dra ut en stund, bloggar mer sen i kväll. Puss!



Dagens outfit



Linne från Gina Tricot, Shorts ingen aning, till det så har jag armbandet från I am.


Godmorgon!



Ska snart dra ner till stan och möta upp en kompis och fika och sen kanske det blir lite shopping! ♥



"Idolen" av Meg Cabot

Idag efter jag badade lite i poolen så fick jag lust att bara lägga mej o sola. Så jag tog en bok från bok hyllan som jag inte har läst o la mej solade o läste lite. Men just nu så är det mycket moln på himlen o det blåser. :S Boken var "Idolen" av Meg Cabot.

Jag har bara läst lite men den verkar vara bra. Den handlar om en tjej som heter Jenny och hennes skola får förbreda för en roll när hollywoodstjärnan Luke Striker kommer till Jennys skola. Jenny får uppgiften att visa honom runt. Föratt det inte ska bli totalt kaos så är Luke inskriven under en annan namn. Ingen än Jenny får veta vem han är. Men snart så har Luke en helt gäng paparazzifotografer och kvällstidningsjournalister efter sig. Utan att veta hur så hamnar Jenny plötsligt mitt i rampljuset.

Ni borde läsa boken. Det är en typiskt sommar bok, det är romantisk och rolig. ;) 




är så taggad!

Ska till USA p å höstlovet!! Gissa om jag har resfeber redan nu? Jodå, det har jag. Ska till New York. Men det är ju rätt så långt kvar till hösten, jag blir så tokig. Vill bara dra dit nuu!





Inte så längesen så flög jag till Kreta! Det var typ början av sommarlovet, och det var asnice. Blev heeelt kär i stranden och allt. Det är så fint där i Kreta.









Måste ut

Kunde inte komma på någon bättre rubrik än den här. Typiskt mig! nu tänkte jag gå ut och göra något av den här dagen. Jag blir bara tokig om jag är inne hela dagen. måste ut och göra något! haha. Med vad det blir vet jag inte. Det kanske blir någon snabbis till stan eller något sånt. Men ikväll kommer min sötnos hit! Slänger oxå in en snabbis bild på mig.




Fint väder ute, jippi!

Hejsan! ;)

Idag e det fint väder. Så jag ska ut snart, jag e fast vid datorn nu. Inte så bra men ska bara blogga innan jag går ut. ;) Idag så ska jag passa på sola lite så man blir brunare. Jag är ju avis på Alice som e jätte brun, men hon har lätt att bli det och hon har varit i Kreta nyss ju.

Min kusin kommer sen o sover över tror jag. Så det blir ngt kul i dag i alla fall. Egentligen så e det lite tomt vad man ska blogga om. Men jag lägger in en bild från tjejkvällen för en tag sen med jag, Alice, Mimmi o Kajsa.




Ulrik Munther- Sticks and stones (teaser)

Hejsan! ;)

Bloggande från mej o Alice har gått upp och ner. Men vi försöker klämma in minst varsin inlägg om dagen i alla fall ;) Jag gillar verkligen Ulrik Munther o hans nya skiva kommer snart ut. :D 24 Aug tror jag att den kommer ut. Tre dagar innan min födelsdag men ulrik har släppt en ny musikvideo också. Den är skitbra o ni borde lyssna på det. Sticks and stones (teaser) heter den, lite annorlunda låt tycker jag som är från honom. ;)




är med mimmi

Heej nu är jag hos Mimmi och bloggar från hennes dator. Hon ville att jag skulle göra det så varför inte? Min kamera var död under hela dagen men nu är den fixad! Det är supernice. Idag har jag bara hängt med några kompisar och sedan har jag åkt till Mimmi. Vi gjorde en jätte god choklad milkshake. Bloggar kanske mera när jag kommer hem. Puss!



Mimmi ♥


En dräkt..

Hejsan! ;)
Idag är jag faktikt seg för är lite trött. När jag var hos Alice så har vi ju gjort massor saker o lagt oss sent. :S Men det har varit skit kul o det är värt det. Så idag har jag tagit det lugnt liksom, ute gått, tittat på en film, pratat med familjen lite. :) Alice är ute i stan med Kajsa, super kul för henne.

När jag o Alice var i stan för någon dag sen så testade vi dräkt, vet inte vad den heter :S Det finns one piece men den är från Gina Tricot så den heter nog ngt annat för den är billigare. Men jag och Alice ville ha en, titta på bilden nedan, eller hur så ser den mysigt ut ;) Jag skulle vilja ha en annan dräkt än grå men vi tog ngt bara.

499 kronor kostade den :S Men vi ska köpa en sån någon gång.




Det blev en mysig fika med kajsa! Bloggar ...

dsc09562 (MMS)

Det blev en mysig fika med kajsa! Bloggar när jag kommer hem. Puss!


Länkbyte




Kolla in den här bloggen, en tjej,14, skriver om allt som foto, mode och ulrik munther osv!
Det är värt en klick !;)

http://lisahofc.blogg.se/
http://lisahofc.blogg.se/
http://lisahofc.blogg.se/


Words I Never Said








A remember to walk

Jag måste tipsa er om en skit bra film som jag o Alice såg på när jag var hos henne. Jag är hemma nu igen. ;) Filmen heter "A remember to walk". Det handlar om att en kille har skadat en annan kille när han var ute med kompisarna. Som straff så får han jobba som vaktmästare ibland, hjälpa till på lördag skolan o vara med i skolpjäsen. Han blir till slut förälskad i motspelaren, en tjej som inte popurlär o andra snackar skit om henne. Han börjar umgås mer o mer med henne o struntar i hans andra vänner. Men hon bär på en hemlighet...

Det är en gammaldags film. Jag tyckte att den verkade vara sådär i början men sen tyckte jag att den var skit bra ;) En perfekt film att titta med sina tjejkompisar eller en mysig filmdag.




En sån skön dag!

Hej sötnosar! Jag är så super glad nu, jag kände att jag va tvungen och skirva något. Vet att det är rätt så trögt med bloggen men vi har inte börjat än. Eller jo, bara lite. Men vi kommer börja på riktigt snart. Tänkte berätta lite vad vi har gjort idag. Men egentligen så ska det vara massa bilder istället men min batteriet e slut i min kamera och laddaren är inte här. Det finns bara ett ord, surt.

Men aja, det var en lugn dag. Mimmi och Julia sov hos mig över natten. Natten var superbäst! Men iallafall vi fixade oss och tog det lugnt. Sen drog vi ut. Mimmi drog hem och då var det bara jag och Julia som mötte upp Kajsa i stan. Det var asnice faktiskt! Sen chillade vi runt lite och sen stack julia hem så ikväll för jag sova själv :(


Har nyss pratat planer om imorn med en kompis, det blir skitnice! Ja..det här blev ju inte ett super roligt inlägg men har ju inga nya bilder :( ni för nöja er med en bild som ni känner igen♥





En kille på bussen igår sa till Alice...

Hejsan!

Det har inte varit bra bloggande måste jag erkänna. Men jag är i Örebro och jag vill ut o träffa kompisarna o så. ;) Idag så har jag, Alice o en kompis Mimmi som också sover över hos Alice varit i en badställe med några från skolan. Det har varit super kul. Vi spelade forboll o volleyboll o vi var sämst på det liksom. Volleyboll blev det konstigt ibland o fotboll så förlorade vi tjejer mot killarna. De var ju en mindre person i laget också ju.

Igår på bussen så kom en kille som var speciell. Han gör konstiga saker, som åka buss typ fem-sex gånger om dagen, dansar mitt i stan o pratar med folk. Han satte sej bredvid Alice o mittemot mej. Han började teckna lite teckenspråk t oss o så. När vi hoppade av så gick jag snabbt ut men han sa " you`re welcome, baby". Vi skrattade skit mycket åt det. xD

Jag slänger in en bild på mej, Alice o Mimmi. Det är från igår men det får duga ;)




Om oss

Vi som driver den här bloggen är hörselskadade. Men vi kan höra och prata som vanligt. Vi använder språket teckenspråk väldigt ofta ändå. För vi är så vana med att teckna. LIte teckenspråk kommer kanske dyka upp i bloggen. Vi båda är 13 år men julia är 4 månader äldre än mig, haha..;)Vi går i en specialskola alltså i en dövskola. Där vi alla använder teckenspråk och svenska. Julia och jag går inte i samma klass. Vi har gjort det men jag hoppade över en klass. så jag går i en klass över henne. Men träffas ändå rätt så mycket.

Julia är född i norrköping och då upptäckte de att hon var hörselskadad och behövde gå i en dövskola. Så den närmsta skólan var  i Örebro. Så hon och hennes familj flyttade lite närmre Örebro. Jag föddes i småland och flyttade till Örebro när jag var 2 eller 3 år. Jag var ju också hörselskadad ;) Julia och jag har bloggat förr men då på varsin blogg! Men det gick väldigt trögt för oss då, så vi tänkte att vi skulle blogga tillsammans nu!


Det här är jag Alice.




Det här är Julia ;)






Bloggens första inlägg!

Hejsan! ;) Det är Julia och Alice här. Vi tänker dela en blogg o uppdatera den med roliga saker, tips, träning, bilder o e del av våra unika liv. Som sagt så gillar vi båda göra galna saker, så det kommer dyka upp galna saker med ju. Vi är nöjd med designen men vi håller på att fixa till bloggen ännu mer. Vi hoppas att ni kommer gilla bloggen. Kommentera på bara, vi kikar gärna in i era blogg med. ;)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!