KOLLA HIT!

Från nu med nu så bloggar vi på myshowroom.se istället! Följ oss däääär!

www.livetenligtoss.myshowroom.se
www.livetenligtoss.myshowroom.se
www.livetenligtoss.myshowroom.se
www.livetenligtoss.myshowroom.se
www.livetenligtoss.myshowroom.se
www.livetenligtoss.myshowroom.se
www.livetenligtoss.myshowroom.se
www.livetenligtoss.myshowroom.se



Min slappa dag

Helly! :D
Idag har det bara varit en slapp dag, är lite trött idag typ. Har tittat på en film, ute o gått, datorn o sånt. Imorgon är det skolan egentligen men jag är ledig då. Ska till sjukhuset o kolla om jag är allgeriskt mot något. Hoppas att det går bra för ska ta massa sticka i armen. :( Aja, så det blir att jag är ledig hela dagen för hinner inte åka tillbaks till skolan sedan. Jag och mamma ska dra till stan en stund o kolla runt. Hoppas att jag hittar något fint. ;)



Bjuder på dagens outfits...
Linne: Cubus
Jeans leggins: Ullared

Blev bara en snabbt inlägg om min dag. ;)

look at the bright side








even when its dark. ♥

crosstrainer

Så, nu är jag nyduschad och jag tänkte blogga lite! Körde nyss 20minuter på crosstrainern och det var superskönt efteråt. Men det är inte heller så farligt när man tittar på tv under de 20minutrarna hehe ;) Snart är helgen slut men helgen har inte varit så himla rolig. Mådde lite dåligt igår och idag men det är nog över nu. Jätte skönt. Imorgon är det måndag och skolan börjar med 80 minuter SO. Gissa om jag är sur haha. Men ska klara genom dagen och sen ska man träffa kompisar! Förestten, idag fixade vi speglar till mina garderobsdörrar, visst blev det fint?






...

Hejsan, länge sen jag bloggade. Men idag är min födelsdag, fyller fjorton år. Det har varit helt nice. Fick en ny dator, pengar o olika grejer. :D Skönt att man är fjorton men nu vill jag bli femton år. Haha, helt rörigt inlägg just nu för är helt trött så ska snart dra och sova.

Har inte haft lust att blogga grund av att jag har inget bilder att lägga upp o så. Min kamera är borta nu :( Vet inte om den är hos Alice. Hoppas att jag hittar den snart så jag kan lägga upp roliga bilder igen. Men just nu ligger jag upp en gammal bild men jag gillar den.




Haha, nu blev det så att det är igår jag fyllde år. :$

apfilmen

Det har inte bloggats på mycket i veckan vet jag. Men det får vi bättra på! Dagen var superlång kändes det som. Hade 80 min NO och sen 80 min SO. Usch usch, och sen orkade jag inte mer och jag fick ont i huvudet så jag stack hem. Men haha, på no lektionen så blev det vattenöversvämming. Så mindre lektion blev det! Så när jag kom hem så blev det att sova direkt! Sen vaknade jag upp och jag mådde mycket bättre. Och så nu på kvällen var jag på bio med Eira och Amanda. Och såg den här!



Apornas planet ;) den var faktis bra!


just nu är jag i hagagården med några. Det...

20110824261 (MMS)

just nu är jag i hagagården med några. Det är helt nice men är lite trött. Bjuder en bild på alice o taylor;)


my hair

Sötnosar! Nu är jag hemma och dagen var så himla rolig. I skolan gjorde vi massa andra saker istället för att ha lektioner. Vi typ grejade med massa ledtrådar och lappar i stan. Men det var inte så roligt. Vi drog tillbala till skolan men då åkte jag och några vänner förlångt med bussen..haha inte kul :( så vi åkte tillbaka och ja men sen efter klockan två. Var jag med mina tjejkompisar, det var massa. Kan inte rabbla upp alla. Men vi hade det super roligt. Vi träffade massor av andra folk i stan, det var superlängesen man såg dem iallafall! Nu slänger jag upp en bild hur resultatet blev av  mitt hår. Det syntes inte så super mycket men lite blev det.




my day

Heej, nu är sommarlovet över och jag har börjat nian. Så är det. Julia åkte hem idag så nu är det bara jag här. Vi började klockan 10 och det var väl okej, det är jätte mycket som är nytt. Jag vet typ inte vart jag ska men haha. Det var iallafall jättenice att träffa alla igen! Men efter skolan så stannade jag kvar där och var med några. Sen tog kajsa och jag bussen till stan. Vi kollade runt och fikade. Alltid nice med chailatte och girltalk! Nu är jag hemma efter att mamma och jag har varit i ica. Vi köpte lite hårfärg till mig ;) ska göra lite slingor, vi får se om det går åt skogen eller inte.




v.ox festivalen
















Vi gick ut och vi hörde att det var massa musik ute, så vi kolla upp det. Och det var v.ox festivalen! Så vi stack dit och det var asnice. De som spelade var riktigt grymma! Men det värsta var att det luktade massa popcorn och vi hade inga pengar med oss. Haha så kan det gå. Men kvällen var riktigt skön och nu ska vi bara äta middag och sen blir det en skräckis på gång! puss ♥


mini shopping

Hej alla! Det är sista sommarlovsdagen idag! Usch va tråkigt. Så vi ska typ passa på att göra roliga saker idag. I morse så vaknade vi och duschade och osv. Sen tog vi bussen till stan. Och då tänkte vi verkligen på stockholm, det är ju världssämst i örebro. Men haha, så är det. I stan så gick vi runt lite snabbt över allt och shopppade lite småsaker. Sen drog vi hemmåt. I kväll så ska vi titta på ngn mysigt skräck/sorgligt film. Vi vill helst titta på någon skräck film tillsammans, det blir helt nice. Vi tittar ju typ alltid på typiska tjejfilmer. Det blir film, tjejsnack, musik o popcorn i kväll! ♥ Men vi ska ut i solen nu en stund o snacka lite eller läsa ngn tidning. Men slänger in bild på våra påsar idag. Vad vi har köpt, dyker upp i kväll. :D






HOME :(

Nu är vi hemma och det är verkligen astråkigt. Vi vill bara sticka dit nu igen. Men aja. Men dagen var verkligen BÄST! vi chillade runt i stan och så där. Åkte massa buss nånstans och hade det allmänt kul! Riktigt sköna kompisaar ;) Men sen så åkte vi till nånstans för att träffa Lydia. Det var också asnice! Vi fikade och jag drack såklart chailatte! ♥ Sen snackade vi och så där. Sen blev det att åka hemmåt igen :(



Har inte alls så mycket bilder :( bara massa filmer! haha ♥



Hos Fannie!

Helly på er! :D

Just nu är jag och Alice hos Fannie. Vi kom till Sthlm typ kvart över tio, vi gick upp halv sju men det gick bra. Tyvärr så la vi oss senare än vad vi skulle. Men i alla fall så regnar det massa här i Sthlm. -.- Vi har åkt tunnelbana några ggr än. O vet ni vad? När jag o Alice var i stan så såg vi fyra olika hm på tre minuter!!! :O Men när vi skulle träffa Fanny så tog det en tag innan vi hittade henne. :P



Vi bjuder en bild på söta Fannie. :D Hon visar oss vad en zombie är.

Så kan det gå när jag inte har något att göra




Music ♥

Nu spelas de massa chill musik och vi dansar som galningar. Haha ibland e livet för bäst. Snart blir det att hoppa in sängen o smsa med folk. Och sen på morgonen sticker vi till stockholm för att träffa några. Det blir asKUL! Puss.






Live Love Laugh

 Nu har vi ätit mat och snackat massa girltalk! ♥ Det är så himla awesome att ha en vän som julia. Man kan snacka om precis vadsomhelst. Med en vän så klarar man av allt. Jag skulle ha blivit mycket annorlundare om julia inte fanns. Så är det bara! Man ska ta vara på allt man får, det är super viktigt att ha en vän som man verkligen litar på. Eller, gör så att det blir bäst för dig själv. Gör så att du mår bra! Live Love Laugh..



 

Rain

Nu är vi hos mig, vi drog hem för vädret var sämst och så var vi typ klara. vi fick hem lite kassar också! Men nu ska vi ta och svara på kommentarer och fixa lite med bloggen sen blir det andra saker som ska göras ;) Och en sak är verkligen irriterande. Våran statistik funkar inte på bloggen så vi kan inte se hur många det är som besöker bloggen. ..Men så äre. Föressten, fick en ny mobil igår. Men ska bara ha den till jul och sen får jag en "riktig" ny. För den jag fick nu lånar jag bara.



Haha det syns att jag älskar chailatte?...I LÖÖÖVE IT! ♥


hejsan! Just nu sitter jag o alice i stan ...

20110819254 (MMS)

hejsan! Just nu sitter jag o alice i stan o fikar. ;) vi har handlat lite oxå:D hörs sen puss!


Regn där?

Hejsan, just nu så fixar jag ordning mig. Ska dra till Alice i dag. I morse så tog jag en promenad egentligen tänke jag springa i dag men kände mig sådär i dag så gick istället. Det var skönt. :D Nyss så duschade jag, men jag var osäker vilken väder det är i Örebro så jag vet ungefär vilka kläder som passar att ha.



Det står regn men är det säkert? Åh, skitsamma det ser ganska kallt där för det är typ sol här. Det blir jeans leggins, linne o en jacka idag. ;)
Jag och Alice kommer nog blogga ganska lite i helgen för vi tänker skippa datorn mycket. Hörs sen, puss!


Hemma :D

Helly på er! Just nu är jag hemma från Göteborg, det har varit hur kul som helst där. Men ska dra imorgon igen men det blir till Örebro. Saknar verkligen att träffa Alice. Har massa att snacka om med henne o det blir hur kul som helst. :D

Måste upp typ åtta i morgon. För ska hinna ut o springa innan jag ska dra till Örebro sen ska jag duscha, fixa mig, packa klart o massa mer. Det tar tid för mej på morgonen och jag är ingen morgonmänniska. :$

Lägger upp den för saknar henne ;)


Bloggar imorgon innan jag drar till Örebro.

följ bloggen!

Gilllar du våran blogg, så varför inte följa oss på bloglovin? :D

                                                         

bloglovin


vill ha




tidig morgon

Vaknade halv 8 idag, hur kul är det? Men jag var tvungen, jag åkte till sjukhuset men det gick fort så jag kom hem rätt så längesen. Nu så har jag bara kollat på lite kläder i nätet, sen måste jag nog städa mitt skrivbomb, det är kaos. Och så måste jag nog städa min hylla. Och senare så ska jag klippa gräset, då tjänaar man pengar :D Alltså, jag märkte när jag gick ut i morse. Hösten är typ här! Det är bara 14/15 grader ute. Och det är svinkallt när solen inte är uppe. Så jag måste typ skaffa någon jacka snart!

Kolla här :O






im always there for you.

ALWAYS ♥


training

Så, nu är jag nyduschad. Har tränat förut. Då gick/sprang jag 5 km. Men nu så kom jag på. Jag HATAR verkligen att springa. Men jag gör det ändå, för det känns så skönt efteråt. Haha, kom på det nu faktis. Lite sent för jag har ju sprungit rätt så länge. Men aja, så jag ska nog träna på något annat sätt. Det blir nog att börja på dans med julia! Har dansat många gånger när jag var lite yngre men nu är jag så sugen på att börja igen! Ja, vi får se. Men nu ska jag ta och läsa två tjejtidningar och så hörs vi kanske senare!





Just nu: smoothie

Jag har inte uppdaterat idag för jag ville inte vara vid datorn. Så är det. Men nu ska jag berätta om min dag. Jag sov ju hos Mimmi i natt och det var skitmysigt! Sen på morgonen åkte jag hem och då gick mami och jag en långpromenad. 5 km, det var skönt! Sen har jag fixat lite med mitt rum. Fixat fönstren, städat osv. Så nu är det gjort! Just nu dricker jag smoothie. Älskar den. Det är hallon i den. Och nu så är det massa folk hemma, massor av andra kompisar och sådär. Så det blev lite fixfix med dem ;)










Next: Göteborg!

Hejsan! Idag har jag bara tagit det lugnt. Packat till imorgon för ska till Göteborg då, ute gått, tittat på en film, städat lite mitt rum. Så var min dag typ, skönt att bara få hänga runt hemma innan man drar o gör massa saker. :D Längtar mest efter Liseberg, ska vara där i två dagar. Det blir en nice resa helt enkelt.

Men tyvärr, så blir det svårt att blogga när jag är i Göteborg. Men jag och Alice har fixat så jag kan sms-blogga men det kanske bara blir två inlägg från mej. Men Alice fixar det här bra. ;) Bjuder på en bild, den är redigerat, hade lite tråkigt.



Mimi

Nu är jag hos mimmi. Jag tänkte att jag ska osva här inatt. Så snart blir det film, chips och choklad! ♥

Haha bjuder ;)



/alice


snart är jag där ♥




ett inköp från köpenhamn

Kom på att jag glömde visa det jag hade köpt när jag var på semester. Så jag visar en sak nu! ♥






låt inte andra ändra på dej

Alla är ju olika, så därför ska man inte ändra på sig själv bara för man vill vara mer lik någon annan. Andra ser inte som jag bara föratt dem är inte jag. Vilken slöseri på tid när man försöker likna någon när man egentligen kan le o tänka att man är perfekt som man är. Le mot andra det gör så att man blir självsäkare och andra ser dej som en glad person.

Jag älskar mina vänner som de är och de älskar mej som jag är. Jag skulle aldrig säga till mina vänner att de behöver ändra på sej för att de ska bli bättre. Då är det ju samma sak med alla, det finns ingen lag som står vad som är perfekt. Men hallå, vad är perfekt egentligen? Perfekt är det när man är sig själv tycker jag.

Ändra aldrig på dej o skit i andra som säger elaka saker. Låt dem säga massa grejer men visa att du ändå kommer vara du. Det finns inget bättre. ;)


Tog något bild bara, det är jag o Kajsa. :)


Ändrade header lite

Jag hade lite tråkigt så ändrade om header lite. Hoppas att Alice gillar den så vi kan ha den en tag tills vi fixar en ordentligt header. Annars så byter hon nog snart igen. ;) Hörs sen, puss!

Gamla mobilbilder

Det var en tag sen jag bloggade. :O Men de sista dagarna innan tisdag passar jag på bara ta det lugnt typ. På tisdag så drar jag till Göteborg. :D Jag kommer hem på torsdag igen, sen åker jag till Alice på fredag. Jag sover över ända till måndag. Vi har massa planer men det kommer upp på bloggen senare. ;) Det blir en nice vecka och perfekt vecka innan skolan börjar igen.

Jag kollade igenom mina gamla mobilbilder. Det var längesen, de var så söta så jag la upp några bilder från gamla tiden.


Annie från väster, Mimmi, Kajsa o Alice på högra. Sååå söta de var.


Lisa kollar som vanligt i sin mobil, Kajsa o Mimmi på högra.


Söta Alice o Lisa. Kajsa var sjuk då och vi skulle skicka en bild till henne så vi tog den. ;)


My girls!

Hej bloggen! Det blev inget inlägg på dagen för hade inte lust och tid. Men nu blir det ett inlägg! På öfrmiddagen så tog jag det lugnt och solade ute. Sen träffade jag några vänner. Jag väntade as länge på dem, men värst var eira haha :$ Men ialla fall så drog vi till västhagen. Där åt vi på donken och snackade massa. Haha..mycket uppmärksamhet fick vi från andra! :o Sen gick vi in till willys. Det kom en as söt unge det kom. Ungen hade en bebis kundvagn med högtalare i som spelade hög musik. Vi gav honom en krona haha! Sen gick vi runt och sådär som vi brukar göra. Vi tog kort och hade det asnice. Tack girls! ♥



Förlåt för rutan men mitt asgarv var verkligen, ja. btw, älskar dig eira.♥





amanda<3  jag, och min mugg .




underbar kväll! ♥

Nu är jag hemma, och jag tänker berätta om min kväll! Jag drog upp till stan och där först så träffade jag Eira. Vi tog bussen till haga, där träffade vi resten av vännerna! Dennis, Jesper, Amanda. Vi snackade och hade det asnice. Sen kom claudia! Vi satt inne och snackade och spelade kort men det slutade att vi bara asgarvade. HAHA. Men sen gick vi ut igen och då hade vi fett kul! Jag luktar föressten blomma nu. Jag hamnade tydligen i någon blom grejs. Sen gick vi till en fotbollsplan och spelade med en jätte stor boll. haha, gissa hur det gick? Men sen drog vi alla hemåt, och jag och Claudia va i stan och väntade på våra bussar. Så vi gick in i donken och drack varsin varm choklad, mys! ♥ Så det är inte kaffe på bilden ;) Ja, det var min kväll!







now: blogga, byta kläder, ut

Sötnosar! Hoppas att allt är bra. Drömde världens bästa dröm inatt! Kanske föratt jag sov på fel håll i sängen. Men drömmen avbröts klockan 10. Måste börja vakna tidigare nu. Och, lägga mig tidigare. Men det funkar inte för mig i alla fall! På förmiddagen var mami och jag ute och fikade, det var as mysigt. Sen fixade vi lite med hennes hemsida. Och nu så tänkte jag bara blogga och sen ska jag fixa mig och seeeen drar jag ut. Jag ska träffa massa vänner ikväll, såna som man inte har träffat på jätte länge! Kameran följer kanske med!

Visst blev designen fin? Men den ska inta vara kvar så länge, det kommer en ny nångång! som är bättre ;)

btw! igår köpte jag en as god body lotion, i hm för 30 kr! Och doften sitter kvar jätte länge.





angående bloggdesignen

Jag håller på att ändra designen så det kommer att se lite halvfärdigt ut. Men den kommer vara riktigt klar inom några dar eller nån vecka! ;*


Måste vända tillbaka på dygnet

Helly!

Igår natt så hade jag så svårt att somna så jag somnade på morgonen. Så var trött igår så skulle somna tidigare igår kväll men det blev klockan två ist -.- Så det är dags för mej att vända tillbaka på dygnet. Idag är jag lite trög men har varit hos mammas kompis en stund o jag övertalade min syster att följa med mej på en promenad. Vi snackade om allt o så.. Helt niiice! Snart ska jag duscha sen i kväll så tar jag lugnt bara. ;) Det blir en slapp dag i dag. Bjuder på en bild som kajsa fotade, jag hade lite tråkigt så ändrade om den o så blev den. ;)

 


girltalk! Är med en fin vän. Det blev en c...

dsc09755 (MMS)

girltalk! Är med en fin vän. Det blev en chailatte och en bulle. Puss


nu drar jag ut!




Allt är från ginatricot!


sool

Hej sötnosar, bloggade inte igår för jag gjorde så mycket saker och så ville jag lämna det i ett tag. Så berättar lite om igår, städade ganska mycket på morgonen och så där, men det gick fort. Sen drog vi iväg till frisören och klippte mig. Det kommer en bild på det senare! Sen stack jag iväg direkt efter till några kompisar. Vi hade det asnice och snackade o så. Sen drog jag hem men då blev det att äta ute med familjen. Det var mysigt

Nu har jag bara hjälpt till lite i trädgåren och tjänat cash. Det gillar jaag. Nu ska jag nog äta lite och sen ska jag ut i solen och göra något, typ, åka till stan! puss ♥



så såg håret ut innan jag klippte mig, men det blev inte en sån stor skillnad efteråt, lite kortare kanske.


Stack hem idag från Ö

Heeey ;)

Jag har varit den sämsta av oss två på att blogga. Men ska köra gång på allvar. Men idag så åkte jag hem från Örebro men stannade i elevhemmet o lämnade lite saker o så. På kvällen så grattade min familj två av mina kusiner som fyllde år. Det var niiice att träffa släkten igen o så.



Så såg jag ut i dag ;)

stackarna

Det var en asbra kväll! Vi hade det fett roligt, haha det blev en del skratt. Vi satt och snackade och as skön musik spelades och mycket tjejsnack vare i haga. Sen kom kajsa på en dum idé , hon och en till skulle stå i regnet i 5 min, smart eller hur?



amama <3


bakom kulisserna

Nu är jag och julia hos kajsa. Vi har lagat mat och osv. Men det gick sämst när vi skulle öppna majsburken, Vi fick inte ens upp den. Haha men nu chillar vi bara och snart ska vi dra ut och träffa folk!











Det syns att jag e sur, eller hur? :D






godmorgon!

Nu har jag fixat mig och det ösregnar verkligen jätte mycket där ute. Men jag tar väl på en tjocktröja och nu måste jag ut till bussen, och jag ska till kajsa nu. Sen får vi se vart dagen leder!
 




en skitbra kväll!

Nu är jag hemma och jsg tänkte berätta lite om min dag/kväll .  Mimmi sov hos mig i natt men hon drog idag, så efter det åkte jag till stan. Fett längesen jag var i stan.. Har varit bortrest i två veckor, men i stan mötte jag upp kajsa och julia. Vi chillade lite sen åkte vi till ett annat ställe, haga. Där träffade vi amanda. Vi hade det asnice. Haha det var roligt, och sen drog vi hemmåt. Imorgon blir de att möta upp några, och då fööljer kameran med! ♥

/alice


hej på er! Förlåt att de e sämst här men h...

dsc09728 (MMS)

hej på er! Förlåt att de e sämst här men har ingen lust att blogga när jag inte har nån kamera. Men fixar det idag. Idag har jag varit på stan o träffat lite folk och nu ska jag ut igen och träffa nåra! <3


Hos Kajsa men blöt!

Heeej! ;)

Det var en tag sen jag bloggade. :S Men jag är hos Kajsa nu. Jag har saknat efter henne skit mycket. Vi har pratat massa, shoppat i Marieberg, ätit på sibylla o sånt roliga grejer.

När vi kom tillbaks hem till Kajsa från marieberg. Då gick vi ut, vi satte oss på en bänk o fotade o snackade massa. Sen spöregnade det massor. Vi var under en träd men tillslut så blev vi genomblöta så vi sprang hem o så blev vi värst blöta. Sen så råkade kajsa göra så det blev en bananspilt på golvet. Vi skrattade massa. ;)

Så just nu har vi blött hår, mjukisbyxor o linnen på oss. Vi ska fixa varmchoklad, snacka o titta på en serie på tv. ;) Men bjuder på några bilder från oss med blöt hår o smink som rinner lite. :S Men vi bjuder i alla fall på oss.



Det va innan regnet när vi snackade o så.. ;)



Efter när vi har sprungit in o så.. Men det blir alltid kul med Kajsa så det e lugnt. ;D

Äntligen hemma!

Nu är jag hemma efter att ha varit borta i två veckor. bloggade inte så mycket förut , jag var hos mormor i två nätter då. Men nu är jag hemma och det är superskönt! Precis när jag kom hem så drog jag hit. Alltså till mimmi. vi har snackat massor, vi har ju inte träffats på skitlänge! Men sen drog vi till coop och handlade godsaker, ja som ni vet, nu ska vi bara ha det asnice. puss



förlåt men ni måste vända på era huvuden :/




nu har Mimmi och jag köpt massa godsaker o...

dsc09721 (MMS)

nu har Mimmi och jag köpt massa godsaker och hårspray. Haha men Bloggar när vi kommer hem. Puss /alice


Rebecka Black nya: Hiss eller diss?

Jag har varit ute hela dagen i dag som jag sa att jag skulle. ;) Det var väldigt fint väder hela tiden, så nice. Men just nu så sitter jag vid datorn o medan jag tittar på true blood.

Men jag tänkte på att Rebecca Black har ju släppt ut en ny musikvideo. Lyssna på den här, är den hiss eller diss? Jag tycker att den är rätt så okej. ;)


Rebecca Black "My Moment"
Lyssna på den o säg vad ni tycker. :)

älska livet

Det är galet bäst nu! Men det är inte det jag ska snacka om nu. Idag så blev det en shoppingdag i Malmö. Jätte härligt och massor av kassar följde med mig hem! Och nu sitter jag hos några av mammas släktingar. Och på torsdag eller fredag så drar vi hemmåt till Örebro, det ska bli skönt. Då blir det att träffa massa örebro vänner! Och sen blir det även vissa planer, men det kommer upp i bloggen senare.*blink* . Japp, jag har inte så mycket mer att säga. puss!

/alice

Ska ut o sola..

Heey, ska snart dra ut o sola o sånt. Det skit fint väder i dag med, så ska vara ute hela dagen typ. ;)
På söndag då drar jag till Örebro, ska sova över hos Kajsa. Kommer att bli skitkul men skolan börjar snart igen. Det har gått så fort så att jag inte fattar. Men det kommer bli nice ;)
Bloggar mer sen, lovar jag i alla fall ;)



Gueeess!

Shiit va ont jag har i föttera, har gått galet mycket idag i Köpenhamn men de är skönt att vara hemma igen! Dagen var allmänt rolig och vi shoppade massor. Men jag kan inte visa alla saker för har bara mobilkameran och har inte lust att göra det nu. Men iallafall så fick jag med mig hem lite kläder, en väska, smycken och en as snygg mini väska från märket Guess. Helt förälskad i märket.

Ja, vi åkte ju tåg till Danmark. Och.. haha, det gick inte så bra på vägen dit. Plötsligt så svartnade allt framför ögonen, såg kanppt ett skit på några minuter och jag mådde piss. Det var alltså när jag åkte tåg, det är sjukt! Brukar aldrig bli åksjuk eller vad jag blev, aja men sen har jag mått jättre bra! Imorgon blir det att gå runt i stan här i Malmö och så blire mer shopping!

Någon bild på något konstigt hus i Köpenhamn;)



hej det här är alice! Här shoppas det för ...

dsc09697 (MMS)

hej det här är alice! Här shoppas det för fullt i köpenhamn och det har varit supermysigt. Men har så himla ont i fötterna..haha..har varit igång hela dagen..bloggar när jag kommer hem!


Dra t Nyköpning!

Hejsan!
Idag ska jag o min familj dra till Nyköpning. Vi ska gå runt o titta, äta glass och äta på någon restaurang. Det kommer bli super mysigt. Bloggar mer sen, puss!


Allt är från Gina Tricot!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!